TellMe's Black Nero

 
 
 

Nero: født 07.05.07

Nero- TellMe's Black Nero, var vi så heldig å få kjøpe av Bente Løseth. En fantastisk oppdretter som har stilt opp for oss til alle døgnets tider. Vi har lært mer om Collie etter vi fikk Nero enn hva vi har gjort på alle de årene vi har hatt Cæsar. En stor takk til Bente.

Nero er en artig liten krabat!! Når vi fikk han hjem viste vi at han skulle sove opp til 18 timer i døgnet, men den gang ei:) Nero hadde bare ikke tid til det. Det var jo så masse nytt som skulle utforskes. Hva var det nå de menneskene mine gjorde var uttrykket han hadde hele tiden.

Vi forstod raskt at vi hadde fått en snakkende hund i huset:) Nero prater og prater. Han har fortalt mor om hva som har skjedd i hundeskogen, at han turde å hoppe inn i bilen første gang, at han hadde badet første gang i Figgjo elven, at han turde å stupe første gang...osv. osv. Slik er det enda. Hvis mor ikke er med i skogen, og det har skjedd noe spesielt, så kommer Nero løpende inn i stuen og forteller og forteller. Da må mor spørre far hva som har skjedd, og ganske riktig så har det skjedd noe spesielt da:)

Nero elsker å leke. Drakamp er noe av det morsomste han vet. I tillegg til å løpe rundt i skogen med alle de andre hundene. Nero har alltid likt store hunder. Hunder på størrelse med Berner Senne og Ridgeback er ordentligge hunder ifølge Nero:)

Nero er nå blitt storebror til Brutus. Den rollen har han virkelig gått inn i. Han passer på den lille. Koser, leker, og er virkelig en flink storebror. Vi er kjempe stolt av han!!!


   


Nero har vært stilt ut endel ganger. Vi kunne ingenting om utstilling da vi kjøpte Nero, men Bente hjalp oss igang, og idag er vi hektet. Nå har vi gått til innkjøp av telt, stoler, stellebord osv.osv...hehe...og vi som aldri skulle stille ut hund...jaja..det er lov å skifte mening:)

Det var stor stas da Nero tok det 1. Certet sitt på Norsk Japansk Spisshundsklubbs utstilling i Oltedal. Nero hadde tydelig bestemt seg for at han skulle vinne denne dagen. Han flørtet vilt med dommeren. Han la hode på skakke og så på henne med det mest bedårende blikket en kan tenke seg. Han var virkelig i sitt ess den dagen:)