Bijanti-Collies Classic Night

 
 
 
 
Brutus: født 19.12.08

 

 

Brutus - Bijanti Collies Classic Night er nå kommet hjem. Han kommer fra Bijanti Collies i Danmark.

Brutus har noen av de samme stamfedrene som Cæsar har. Det var en sterkt medvirkende årsak til at i ønsket oss en valp fra dette kullet.

Vi reiste til Danmark 14.2 og fikk Brutus med oss hjem 15.2. Brutus har passet rett inn i gjengen her hjemme. Han har allerede vist seg som en liten tøffing:) Han leker med Nero og bjeffer og knurrer litt på han:) Han hopper over Cæsar, hvis han ligger i veien for han. Trapper tok han med en gang. Han hopper opp dem og er så flink så:) Glad i mat er han også:)) Det er jo alltid deilig.

Skrevet 29.3.09. Brutus er nå blitt 3 måneder og 1 uke:) Han har et fantastisk temperament, og er veldig uredd. Brutus har vært med oss på den første utstillingen. Han var for ung til å bli stilt enda, men det var god sosial trening for han. Han var så flink så. Han pep litt i begynnelsen i utstillingsburet, men så la han seg til å sove. Etterpå når vi gikk rundt i hallen med han, så gikk halen som bare det og du så hvor han koste seg mellom de andre hundene.

I skogen hvor vi går tur går der masse masse andre hunder av forskjellige raser. De aller fleste går løse, og Brutus synes det er spennende å treffe nye hunder. Noen av de andre valpene kan være litt vel brautete synes han, mens han selv "bare" henger i bakbeina eller pelsen til Nero...hehe...Når han får Nero eller en av de andre hundene med seg til å løpe inni selve skogen, og får hoppet over greiner, røtter og steiner, så koser han seg noe vanvittig. Det er ikke vanskelig å se når Brutus smiler:))

Brutus begynner også bli flink til å komme på innkalling, og han kan gå fot:) Han gir god kontakt og tar korrigering raskt. Nå gleder vi oss til å få operert navlebrokken hans 16. april, og så blir det noen runder i utstillingsringen som valp håper vi på:)

Brutus er nå ferdig operert og i fin form. Han er en skikkelig rampegutt når han setter den siden til, men ikke mer enn at en skinke bit får han på rett spor igjen:) Skinke er det aller aller beste han vet. Han liker stort sett alt, men skinke...nam nam...:)

Brutus er nå 5 måneder og vokser som bare det. Han er nå 23 kg, og spiser godt. Han elsker å leke med Nero, og Cæsar er fortsatt den store helten hans:) Hvis en collie kunne miste halen når han så en annen hund, så hadde nok Brutus gjort det når han ser Cæsar:)

 

Det er gøy å leke med Nero

 

 

 

 


 
 

 
          

 

 

 

 

 

 

    Brutus synes det er kult å se på Cæsar når han kommer opp fra vannet:)